2014. november 3., hétfő

Első nap a bölcsiben

Első nap a bölcsiben, pipa. Félelmeimmel ellentétben Hédi nem vette rossz néven, hogy gyerekek közé vittem, sőt, még azzal sem törődött, hogy két másik, teljesen vadidegen gyerek azonnal az ölembe pattant. Az egyik a mesekönyvét toszkodta a számba, mire jeleztem, hogy ha megeszem, nem tudom elmesélni, máskülönben a szoba szemközti végében remek buli van, szóval futi-futi. A másik egy fésűt adott át és mutogatott, hogy fésüljem meg. Finoman megkértem, hogy nézzen tükörbe, gondolja át a kérést, és ha továbbra is úgy látja, hogy van haja, beszéljünk róla újra.

Volt ott egy másik anyuka, aki szintén éppen beszoktatás alatt volt. Odajött és kedvesen megpróbált szóba elegyedni velem:
- Szia, mennyi idős a babád?
- Ennyi.
- Az enyém ennyi. X hónapja nem szopizik, viszont a fogzás nagyon megviseli. Jajj, annyira édesek ezek a picik. Legszívesebben egész nap itt lennék velük. Hallottad, hogy X néni helyére keresnek új dadust? Az előbb bejött a vezetőnő és megkérdezte, nincs -e kedvem elvállalni. Azt mondta, mindenkitől megkérdezik, hátha. Neked is felajánlották?
- Szerinted?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése